CONSULTANȚI

Nicu Zegheanu
+40745060106 ● nicu.zegheanu@perfind.ro

nicu-zegheanuNicu are o experienta practica de peste 12 ani in trainingului si consultantei.

Domeniile in care s-a specializat ca trainer si consultant sunt: managementul performantei, dezvoltarea  sistemelor si proceselor organizationale,vanzari si customer suport.

Are in portofoliu peste 50 de companii nationale si multinationale in care a sustinut peste 300 programe de training si consultanta.

Nicu detine un masterat european in educatia adultilor, este Formator de Formatori certificat de ANC, este licentiat pentru utilizarea Predictiv Index, un instrument de analiza comportamentala, iar din 2013 este licentiat in utilizarea metodei PRO CUSTOMER ®.

In 2008 a castigat premiul ‘Cea mai buna prezentare la Business-Edu, in conferinta de Resurse Umane. A participat in continuare ca speaker in evenimente de business, iar in 2013 s-a situat in top 10 cei mai populari speakeri din Romania in evenimentele Business Days.

Credinta lui: ceea ce dăruiești, dăinuiește!

Video: http://tv.businessdays.ro/daruind-vei-dobandi/

Romulus Vancea
+40757105571 ● romulus.vancea@perfind.ro

romulus-vancea

Psiholog de profesie, Romulus are o experienta de peste 14 in resurse umane, ocupand pozitii de consultant intern si de management in companii multinationale din industriile telecom, oil & gas, finante-banci. Experienta si rolurile din aceste organizatii l-a ajutat sa isi rafineze competentele atat in domeniul (Re)Design Organizational (fise de post si proceduri de munca, evaluarea posturilor si stabilire politici de compensare si beneficii) cat si in cel al Dezvoltarii Organizationale-(managementul performantei, evaluarea potentialului angajatilor -selectie, assessment centre, feedback 360, training si dezvoltarea angajatilor; managementul angajatilor cu potential; management pe baza de competente.

Prin expunerea permanenta la conducerea companiilor si-a potentat dezvoltarea abilitatilor de consultanta accentuand orientarea spre intelegerea modelului de afaceri al companiei si identificarea/ propunerea de solutii asociate resurselor umane menite sa sustina deciziile de afaceri si dezvoltarea pe termen mediu ale companiei.

Romulus este certificat SHL (nivel 1 si 2) pentru utilizarea testelor, chestionarelor si exercitiilor de evaluare gen Assessment Centre, avand deasemenea o serie de alte certificari pentru utilizarea unor instrumente de evaluare, respectiv dezvoltare organizationala.